Nyheter

Vi är bättre än någonsin
Det senaste året har det skett mycket bakom kulisserna. Varumärket HH Mineral Cosmetics har fått en ny fanbärare som skall fortsätta arbetet med att leverera smink av högsta kvalité. Nu presenterar vi vårt första steg som är vår helt nya hemsida.
 
Den nya sajten är utformad för att du som kund skall få absolut bästa möjliga upplevelse. Vi vill inspirera dig till att bli kreativ och våga vara ditt vackraste jag. 
Vi vill inte spela på någon persons osäkerhet för att gynna oss själva, utan jobbar istället med målet att ha en objektiv syn på skönhet och estetik för att kunna uppnå ett självsäkert och vackert resultat.
 
Läs nedan om de steg vi tagit för att skapa vår absolut bästa webbutik hittills. Har ni tips, förslag eller upptäcker någon bugg är ni mer än välkomna att kontakta oss.
Vi vill även ta och tacka de kunderna som har följt med oss i många år och välkomna de nya. Nu hoppas vi att ni vill följa med på vår resa framåt!
 
Stilren och strukturerad design
Vi har en helt ny design i webbutiken som är stilren, tydlig och lättnavigerad. Aldrig tidigare har det varit såhär behagligt att handla hos oss.
 
Tryggare shopping med Klarna
Nu är det både enklare och tryggare att handla hos oss! Privatpersoner kan nu betala med Klarna Checkout och återförsäljarkunder med Klarna Faktura. 
 
Välj rätt med våra nya produktbilder
Med våra nya produktbilder är färgåtergivningen mer exakt vilket gör det lättare för dig att göra ditt val.
 
Inspirerande kampanjer
I samband med varje årstid så kommer vi att skapa en look som är till för att inspirera, demonstrera och hylla produkter. Ni kan se vår aktuella höstkampanj här.
 
Smarta startpaket
Nu så har vi en serie med olika startpaket för nybörjare. Ni hittar paketen här.
 
 
Relaterade artiklar
På varje produktsida så har vi matchat artikeln i fråga mot 3 andra artiklar. En noggrant utvald match gör ditt val lättare. 
 
Bästsäljare
Håll koll på vilka produkter andra älskar. Ni hittar bästsäljarna här.