Prova först

Prova produkten innan du bestämmer dig
Att köpa smink över nätet har länge varit en svår uppgift. När man inte kan testa produkten i förväg blir valet komplicerat och ofta fel.

Vi tycker att alla som handlar smink över nätet skall ha rätten att prova produkten i förväg. Vi vet att vägen till nöjda kunder är tillit och då är det en självklarhet för oss att våra kunder skall kunna garantera rätt nyans innan de bestämmer sig.

Nedan finner du prover på allt vårt mineralsmink. Ett prov innehåller tillräckligt mycket för att kunna hitta rätt nyans och vi hjälper dig gärna med att välja nyanser att testa.
 
 
Ansikte
Det viktigaste steget och första steget för en lyckade make up börjar med basen. Vare sig du har problemområden du vill täcka eller bara lätt jämna ut din hudton så är mineralmakeup det perfekta verktyget.
Nedan finner du våra Foundation, Concealer & Finish produkter. Med dessa produkter kan du uppnå den naturligt vackra hy du drömmer om.
 
 
 
 
 
Kinder
Att ge färg till ansiktet plockar fram dess naturliga lyster. Ett par rosiga kinder eller ett solkysst ansikte symboliserar livfullhet och hälsa.
Med våra Rouge & Bronzer produkter så finns det färger som passar alla hudtyper och personligheter. Du hittar din favorit nedan.
 
 
Ögon
Vill man ta sin make up till nästa nivå så är en lyckad ögonsminkning rätt väg att gå. Med starka färger kan man enkelt skapa sig en personlig look och stå ut från mängden. Är man en person som uppskattar ett mer mjukt och naturligt resultat har vi en skara naturfärger som är idealiska.
Upptäck våra Eyeshadow & Highlighter produkter nedan.

Highlighter

 
 
Verktyg
En bra kosmetisk produkt behöver lika bra verktyg för att appliceras. Att utveckla en bra teknik går hand i hand med att ha rätt borstar & penslar.
För att prova våra verktyg så rekommenderar vi er att besöka er närmaste återförsäljare. Ni kan se här var er närmsta återförsäljare finns.